miércoles, 20 de abril de 2011

Previsió meteorològica Setmana Santa

Després d'un inici d'abril caloròs i amb un temps molt estable i d'uns problemes que he tingut amb el teclat de l'ordinador torno a l'activitat normal del blog amb la previsió del temps per aquests dies festius de Setmana Santa, que es presenten bastant mogudets.

Demà, començarà a ploure per l'extrem sud de Catalunya, on les precipitacions podran ser molt més intenses al final del dia. A mesura que avancin les hores, les pluges s'extendràn per tot el litoral i anirant avançant cap a l'interior.  A la nit i matinada plourà de manera molt intensa al quadrant nord-est i localment fort a la Catalunya Central. Les temperatures seràn semblants.



Divendres, continuarà havent-hi una situació inestable. Les precipitacions seràn més disperses i afectaràn qualsevol punt del territori català. Localment aniran acompanyades de tempesta. Baixarà una mica la temperatura.

El temps continuarà sent plujos el dia de Sant Jordi arreu de Catalunya i diumenge encara serà inestable però amb algunes estones més de sol.

Sense dubte tindrem una setmana santa passada per aigua i també la diada de Sant Jordi, pero en aquesta època ja se sap. Que ho passeu el millor que pugueu i recordeu de dur un paraigua a sobre!

No hay comentarios: