viernes, 9 de marzo de 2012

Previsió cap de setmana (10 i 11 de març)


A més de per dissabte i per diumenge, podría utilitzar aquest mateix mapa per explicar el pronóstic del temps de cara als próxims 4 o 5 dies. I es que l'anticicló es queda a sobre nostre bloquejant la possible arribada de fronts i centres de baixes pressions. 

Així doncs, cap de setamana amb sol en conjunt només al Pirineu podrán aparèixer alguns núvols alts i mitjencs, pero a la resta tindrem dies assolellats i completament serens.

Les temperatures també pujarán tant les màximes com les mínimes. Bé, demà al matí encara seran potser tant baixes com ho eren avui, pero a partir de diumenge les nits i matinades no seràn tant fredes, així com al migdia cada cop ens acostarem més als 20ºC, a la Catalunya Central, perque al Litoral de ben segur que es superaràn, sobretot a partir de diumenge. 

Pel que fa el vent, factor important que està portant complicacions per controlar els dos nous incendis que s'han declarat a l'Empordà avui, continuarà bufant la tramuntana forta en aquesta zona i al Pirineu, almenys fins dilluns.

Bon cap de setmana i que pugueu disfrutar del bon temps! 

No hay comentarios: